fbpx

Zo trek jij klanten met jouw online marketingstrategie!

Je website is af, je social media kanalen zijn live. Alles staat klaar met het doel om aan potentiële klanten te laten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Je bent klaar om te starten! Maar waar moet je beginnen?

Daar help ik je bij! Ik snap het helemaal, je wilt actief online aanwezig zijn, je wilt klanten aantrekken en je wilt online zichtbaar zijn. Door alle mogelijkheden die er op dit gebied zijn, kun je al gauw overwhelmed raken. Ik help je wegwijs te worden met online marketing. Zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn én hoe jij een complete marketingstrategie neerzet.

Bestel het e-book nu tijdelijk voor €9,95!

No nonsense, jij kan het ook!

Dit e-book is jouw gids met tips en tricks die jou wegwijs maken in de wereld van online marketing. Nooit meer met je handen in het haar, want ik laat je zien hoe het wél kan. Stap voor stap neem ik je mee en deel ik waardevolle tips die jou verder helpen. Hoe jij moeiteloos nieuwe klanten aantrekt. Hoe jij je marketing naar een next level tilt. En hoe jij jouw marketing voor je laat werken. Doelgericht en praktisch, dat kun je van mij verwachten.
No nonsense!

Je krijgt:

Je krijgt een compleet stappenplan en je kunt direct aan de slag met jouw online marketingstrategie. Ik laat je stap voor stap de mogelijkheden zien, ik leg ze uit en geef je praktische en doelgerichte tools die je nodig hebt om jouw online marketing naar next level te tillen. Zodat jij moeiteloos klanten binnen haalt!

Je leert:

  • Hoe jij je doelen behaalt
  • Hoe jij jouw marketing voor je laat werken
  • Hoe jij online vindbaar wordt
  • Hoe jij emailmarketing optimaal inzet
  • Hoe jij consequent online actief bent
  • Hoe jij de statistieken van je website kunt interpreteren

Tips waar je daadwerkelijk mee aan de gang kan. Suzanne maakt het ongrijpbare praktisch. zodat je na lezen weet wat je kan doen

Een praktisch e-book vol mogelijkheden op het gebied van online marketing. Elke tip wordt uitgebreid toegelicht en daar wordt vaak extra tips voor tools aangeboden of er worden voorbeelden gegeven. Van nieuwsbrief, tot content en website optimalisatie. Super compleet. Ideaal!

In dit e-book deelt online marketeer Suzanne Roording nuttige tips & tricks om wegwijs te worden in alle online marketingmogelijkheden voor (startende) ondernemers.

Van SEO tot e-mailmarketing, social media en starten met je website – hiermee kun je direct aan de slag!

 Nu tijdelijk het complete e-book van 25 pagina’s om direct te starten.

Normaal €14,95, nu tijdelijk €9,95!

Hoe werkt het?

Bestel het e-book door op de knop hierboven te drukken en door je gegevens achter te laten. Binnen enkele minuten ontvang je een mail met de aankoop bevestiging én je ontvangt dan binnen enkele minuten het e-book in je mailbox! Je abonneert je hiermee ook op mijn nieuwsbrief. Geen spam!